Căutare MDM

Buletin

Stratus '99 se oprește din mers.. AJUTOR!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36296 prin manual-mecanic
Salut dragi colegi, sunt nou pe această rețea de socializare, m-am abonat pentru că am o problemă cu Stratus-ul meu, este un model '99 2.4L normal (fără turbo) automat, și se pare că are următoarea defecțiune, uneori în treaptă mică sau mică se oprește sau dacă conduc cu o viteză constantă de 110 - 120 km/h după 20 de minute, pare că este o pană de curent, se aprinde un martor roșu pe bord și apare legenda Verificați motorul și mașina se oprește decât dacă o pun rapid în punct mort înainte să se oprească, se aprinde din nou și așa mai departe. Face asta la fiecare 20 de minute sau uneori durează mai mult să facă defecțiunea.

Am schimbat deja senzorul arborelui cotit, pompa de combustibil, au spălat deja supapa de viteză mică, adevărul este că nu știu ce altceva să fac, vă rog vă rog dacă cineva ar putea rezolva problema dvs., să-mi împărtășiți soluția, MULȚUMESC!!!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36298 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Stratus '99 se oprește în timp ce mergi.. AJUTOR!!!!
Verificați masa care duce la ECU și verificați, de asemenea, dacă bobina nu este fierbinte când este oprită. Dacă este prea fierbinte, aveți o problemă cu bobina. De asemenea, ar fi o idee bună să o scanați pentru a vedea ce coduri de eroare afișează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36366 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Stratus '99 se oprește în timp ce mergi.. AJUTOR!!!!
:( Ăăă, nu am verificat împământarea. Am verificat deja scanerul, dar nu trimite niciun cod, deci nu pot determina defectul din cauza lipsei unui cod. Și am verificat bobina și nu e o bobină.

Mulțumesc pentru ajutor, RichardTZ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36367 prin manual-mecanic
Schimbați releul ASD.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36369 prin manual-mecanic
Acest lucru se întâmplă de obicei vehiculelor care au fost deja avariate și la care o componentă din computer (ECU) s-a ars. Îți sugerez să încerci un alt computer sau o altă variantă care implică aceeași transmisie și care are o problemă similară.

Cu stimă.