Căutare MDM

Buletin

Defecțiune motor Fiat Doblo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3629 prin manual-mecanic
Defecțiune motor Fiat Doblo Publicat de manual-mecanica
Bună! Am un Fiat Doblo. Recent, motorul a început să-mi dea probleme. Când este rece, merge destul de bine, dar când se încălzește, motorul se oprește. Ciudat este că se oprește când este cald, dar dimineața devreme nu-mi face probleme. Mă întreb dacă m-ar putea ajuta cineva?:S :S

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3633 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune motor Fiat Doblo
Mașina este diesel sau benzină și ce motor are?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3652 prin manual-mecanic
Motorul pe care îl are este un 1.9d din 2001. Am găsit schemele electrice și cred că ar putea fi senzorul de lichid de răcire.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3654 prin manual-mecanic
Bună ziua, cu aceste informații nu te pot ajuta. Este un 1.9 aspirat natural sau un 1.9 JTD? Ce defect provoacă? Crezi că este senzorul de lichid de răcire? Explică-mi puțin mai mult defectul. Da, motorul pe care îl ai este cel despre care îți povestesc. Cu stimă, Alf.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3663 prin manual-mecanic
Salut! Este un motor aspirat natural. Cred că e senzorul, deoarece ventilatorul este activat prin comandă de la ECU. ECU primește semnale de la senzorul de temperatură a lichidului de răcire și de la sistemul de aer condiționat. Ce am văzut este că ventilatorul nu se activează și releele sunt în regulă. De aceea cred că ar putea fi senzorul.
Îl voi schimba sâmbătă și vă voi anunța mai multe. Mulțumesc, Alf!