Căutare MDM

Buletin

bujii cu funingine

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3622 prin manual-mecanic
Bujii cu funingine Publicat de manual-mecanica
Salut, am un 128 1300 cu o came Iava și un Weber 32-34 și recent am instalat o aprindere electronică Regatta. Problema este că mașina mergea bine până când a avut o defecțiune electrică. Am verificat și erau bujiile. Am pus 4 bujii și cam atât, dar la asta mi-a stricat un alt set și mă tem că s-ar putea să facă același lucru din nou. Ce bujii sunt ideale?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3623 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: bujii cu funingine
Verificați firele bujiei și orificiile de ventilație ale carburatorului. Unul dintre ele ar putea fi înfundat și nu permite o ardere corespunzătoare și poate murdări bujiile cu combustibil nears. Sau carburatorul ar putea fi reglat greșit și nu amestecă corect aerul și combustibilul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3627 prin manual-mecanic
Are cabluri Malory de 8 mm. Au fost folosite 4 luni. Am înlocuit duzele carburatorului pentru că, din câte am citit aici, erau mai mari. Oricum, vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3628 prin manual-mecanic
Are cabluri Malory de 8 mm. Au fost folosite 4 luni. Am înlocuit duzele carburatorului pentru că, din câte am citit aici, erau mai mari. Oricum, vă mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3647 prin manual-mecanic
Încercați bujii cu o gamă de temperaturi mai mare pentru a obține o ardere mai bună, deoarece aveți o putere și o scânteie mai mari, dar trebuie să creșteți căldura în cameră.