Căutare MDM

Buletin

Problemă cu lovitura cauzată de transmisia automată 4L60E

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36213 prin manual-mecanic
Ajutor, am un Silverado 4x2 din 1996, motor cu 8 cilindri, iar problema este că atunci când trec de la prima la a doua viteză, mă lovește foarte tare. Am schimbat deja senzorii, turbina și am pus computerul și raportează că totul este în regulă. Vă rog, apreciez foarte mult ajutorul dumneavoastră, deoarece este vehiculul meu la care merg la serviciu și această defecțiune îmi cauzează probleme de sănătate. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36214 prin manual-mecanic
Verificați senzorul TPS, oboseala mecanică provoacă această defecțiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36231 prin manual-mecanic
Mulțumesc, dacă am un rezultat, te voi anunța.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36540 prin manual-mecanic
Bună ziua,
dacă este o transmisie cu cablu de la motor la transmisia pasagerului, slăbește-l puțin și testează-l.
Dacă este din cauza unui senzor de accelerație, acesta se reglează în senzorul care merge pe o parte a supapei fluture de admisie a aerului. Mută-l pe o parte, reglează-l și testează-l. Dacă simți o îmbunătățire, s-a rezolvat, dar aceste ajustări ar trebui să fie ușoare, pas cu pas.
Dacă persistă chiar și cu reglajul
, ar putea fi o acumulare. Acestea sunt arcuri care merg cu pistoanele în interiorul transmisiei. Ar trebui să cobori corpul supapei pentru a verifica. Dacă nu ești mecanic cu acest tip de dispozitiv, du-l la cineva care se pricepe la subiect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36562 prin manual-mecanic
Trei cauze posibile: depresor nealiniat, cablu de supraalimentare prea strâns sau nealiniat sau un suport rupt. Verificați și anunțați-ne.