Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Volvo S40

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36180 prin manual-mecanic
Problemă Volvo S40 Publicată de manual-mecanica
Salut prieteni. Numele meu este Pablo și sunt nou. Sper că vă pot ajuta.
Problema mea este următoarea: Am un Volvo S40 din 1997, second-hand,
pe care l-am cumpărat recent. Începe să tresară de fiecare dată când îl bag în prima treaptă de viteză
sau în marșarier. Când eliberez ambreiajul, tresar ca și cum motorul ar fi slăbit. Apoi, la viteză maximă, merge bine cu o ușoară vibrație în accelerație de la 110 Kh. Întrebarea mea este următoarea: Este rupt un suport de motor? Sau suportul cutiei de viteze? Sau, dimpotrivă, este cutia de viteze?
Suporturile motorului par a fi în regulă, dar nu știu despre suporturile cutiei de viteze pentru că nu știu unde sunt amplasate. Aș aprecia informații despre unde sunt amplasate. Mulțumesc, prieteni.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36183 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă Volvo S40
Bună ziua,
dacă suporturile motorului sunt în regulă, ai putea avea o problemă cu maneta de ambreiaj, care este deformată. Din câte am înțeles, se poate observa la mersul înainte și înapoi.
Ai observat că pedala de ambreiaj tremură?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36206 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă Volvo S40
Mulțumesc pentru răspuns. Nu, pedala de ambreiaj nu tremură.