Căutare MDM

Buletin

Defecțiune lampa de frână

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36143 prin manual-mecanic
Defecțiune lampa de frână Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Hyundai Coupe 1.6 FX din 1998 și se pare că am observat că dacă nu aprind luminile de poziție, stopurile funcționează perfect. Când frânez, se aprinde martorul kilometrajului și alte chestii (lucru care nu știu dacă este normal), dar când aprind luminile normale ca să mă văd noaptea, se aprind stopurile spate odată cu stopurile. Ce vină ar putea fi?
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36145 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune lampa de frână
Bună ziua, verifică dacă ai schimbat recent vreun bec, asigură-te că este cel corect. Dacă este cel corect, atunci cel mai probabil ai o problemă cu niște împământare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36154 prin manual-mecanic
Prietene, îți lipsește un fir de împământare... verifică dacă există fire tăiate... mi s-a întâmplat și mie odată... ar putea fi o împământare proastă... demontează stopul și verifică dacă există fire rupte sau împământări care nu își îndeplinesc funcția... rugină etc. Cu

stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36179 prin manual-mecanic
Cum ți-au spus deja, cel mai normal lucru este să fie o lipsă de masă, dar pentru asta, nu căuta cabluri, lipește un cablu la placa de masă a stopului spate, unul nou și aruncă celălalt capăt la un șurub de masă și gata, se întâmplă des, nu este nimic de neuitat, iar răspunzând la cealaltă întrebare a ta, când se apasă frâna singură ar trebui să se aprindă, orice alt martor care se aprinde nu mai este normal.