Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU INTERMITENȚELE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36073 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ CU INTERMITENȚELE Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR, AM UN SEAT CORDOBA 1.9 TDI 100CV DIN 2002, ȘI RECENT AM AVUT O MICĂ PROBLEMĂ CĂ, CÂND FOLOSESC ORTOARELE, INDICATORUL ÎNCEPE SĂ CLIPEASCĂ FOARTE REPEDE, DAR CÂND PUN STORURILE DE URGENȚĂ, ACESTEA INTRĂ NORMAL, ÎNDOIALA ESTE DACĂ BECURILE AU TOATE ACEEAȘI TENSIUNE ȘI PUTERE, PENTRU CĂ SE DEFECTEAZĂ, AM SCHIMBAT ȘI BUTONUL DE URGENȚĂ ÎN CAZUL ÎN CARE AR ARE CEVA DE-A FACE CU ASTA, MI S-A SPUS CĂ AR PUTEA FI MANETA STORURILOR DEFECTE SAU AȘA CEVA, DAR PROBLEMA ESTE CĂ NU ȘTIU SIGUR ȘI CAUT MANUALE SAU CEVA CA SĂ POT AFLA ȘI NU GĂSESC NIMIC, VĂ AȘ RUGĂM, DACĂ ȘTIE CINEVA CUM. PENTRU A REZOLVA ASTA, ANUNȚAȚI-MĂ.
MULȚUMESC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36077 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : PROBLEMĂ CU INTERMITENȚELE
Exact, au aceeași tensiune.
În mod normal, când martorul clipește rapid, este pentru că aveți un bec care nu funcționează (ar putea fi ars sau cablajul ar putea fi defect).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36078 prin manual-mecanic
De asemenea, depinde de dimensiunea becului, dacă este un balon mare sau un balon mic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36086 prin manual-mecanic
Prietene, nu uita să cureți foarte bine duliile unde merg becurile... asta e tot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36123 prin manual-mecanic
verifică toate masele