Căutare MDM

Buletin

cum să reduci consumul de benzină al unei mașini

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36027 prin manual-mecanic
consumul de benzină
Bună ziua, salutări întregii comunități de mecanici și pasionați. Am o întrebare și aș vrea să știu părerea voastră:
am instalat bujii iridium, fire de bujie de 8 mm, un filtru de mare debit, niște palete rotative în conducta de aer pentru a evita turbulențele și a permite aerului să intre cu puțin mai multă presiune, injectoarele au fost spălate cu ultrasunete, am instalat un ionizator în conducta de combustibil și la început era foarte eficient din punct de vedere al consumului, dar dintr-o dată nu a mai fost și nu mai are coduri de eroare. Ce ar putea fi sau ce defecțiune este că acum consumă mai mult combustibil decât în mod normal?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36031 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum să reduci consumul de benzină al unei mașini
La naiba, prietene, e o întrebare foarte greu de răspuns. Ar putea fi orice, de la umflarea anvelopelor la discul de ambreiaj, temperatura ambientală, mii de factori. Ca să faci asta, trebuie să simți vehiculul. Un indicator bun este să scoți bujiile și să le vezi culoarea pentru a reflecta arderea, apoi să măsori compresia motorului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36037 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum să reduci consumul de benzină al unei mașini
toate acestea plus modul de condus sau tipul de teren.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36055 prin manual-mecanic
Personal, încep mereu cu termostatul. Oamenii îl scot adesea, așa că motorul nu se încălzește la temperatura potrivită sau are nevoie de mult timp pentru a o atinge. Acest lucru influențează creșterea consumului de combustibil.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36619 prin manual-mecanic
Ei bine, poți începe cu palele rotative. Poate că nu se mai rotesc normal și nu cred tot ce spun. Filtrele cu debit mare nu sunt utile pentru economisirea combustibilului sau pentru a oferi mai mulți cai putere.