Căutare MDM

Buletin

pompă de motorină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36007 prin manual-mecanic
pompă diesel Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,
Pompa de injecție de la Berlingo-ul meu, 1.9d 1998, are scurgeri de combustibil prin caroserie, unde se întâlnesc cele două părți ale caroseriei. Ar putea fi o garnitură sau ceva mai complicat? Vă rog, AȘ NEVOIE de detalii, opinii, sfaturi, defecțiuni ale pompei etc. (xud 101, cod: 8445b012b, motor d9b). Am găsit una de cumpărat, dar avea un cod diferit, însă tipul motorului era același, și modelul la fel. Nu știu dacă ar merita să o schimb. Sincer, aș vrea să o repar, dacă se poate, să schimb garniturile...
Mulțumesc pentru tot... și aștept un răspuns.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36013 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: pompă de motorină
Salut prietene.
Ceea ce îți recomand este să trimiți pompa de injecție la un service tehnic autorizat pentru o revizie completă, ceea ce înseamnă înlocuirea tuturor garniturilor și garniturilor și apoi testarea pe bancul de încercare.
Nu o face singur; e complicat.
Mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36022 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: pompă de motorină
Cum spune Victor, cel mai bine este să o duci la un expert în service-ul pompelor de injecție, deoarece cea mai mică greșeală pe care o faci va cauza o defecțiune a pompei; aceasta va deveni complet necalibrata.
Cu stimă.