Căutare MDM

Buletin

Comutator inerțial

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35976 prin manual-mecanic
Comutator inerțial Publicat de manual-mecanica
Știe cineva dacă e posibil ca inerțialul pompei de combustibil la un Twingo să se activeze fără să fi fost implicat într-un impact sau măcar să fi încercat un raliu?
Sănătatea fratelui meu ar putea depinde de răspunsurile pe care le primesc.
I-am împrumutat mașina alaltăieri; nu am găsit nicio urmă de accident, iar el mă asigură că nu a lovit-o și nici nu a mers pe teren accidentat, iar se pare că s-a întrerupt alimentarea la mijlocul traseului, fără nicio explicație.
Partea din față a fost reconstruită acum două luni, iar inspecția tehnică a trecut, dar astăzi ies la drum și am senzația că conduc o farfurie de gelatină...

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35980 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Comutator inerțial
Da, este posibil să se activeze singure uneori, dar trebuie să verificați mai întâi și siguranțele, poate că una dintre ele a intrat în scurtcircuit, pompa s-a defectat sau, de asemenea, s-ar putea ca alarma vehiculului, dacă are alarmă din fabrică și dispozitiv antifurt încorporat, să fie cauza defecțiunii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35984 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Problema cu pompa a fost rezolvată apăsând butonul comutatorului inerțial. În rest, totul este în regulă. Nu s-a mai defectat niciodată, am testat-o azi și nu m-a mai deranjat. Problema mea este că fratele meu îmi spune că nu a sărit pe mașină și nu știu dacă să-l cred. De aceea întreb dacă există vreo șansă să se activeze singură.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35985 prin manual-mecanic
Salut, uneori inerțialul este activat de vibrații pentru că atunci când prinzi o gaură de dimensiuni medii nu se declanșează și e pe punctul de a sări și apoi se declanșează din cauza vibrațiilor. Mi s-a întâmplat asta la un Ford Ka.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36004 prin manual-mecanic
Da, există posibilitatea să se activeze singur. Mi s-a întâmplat asta la vreo 4 vehicule de mărci diferite.