Căutare MDM

Buletin

Înlocuire prezoane față Odissey 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35948 prin manual-mecanic
Aș aprecia ajutorul dumneavoastră dacă cineva știe cum se schimbă piulițele de la roata din față la Honda Odyssey din 2003. Modul în care sunt scoase în mod normal la majoritatea mașinilor nu este posibil; se lipesc de ax. Trebuie să demontez totul?
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35982 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea prezoanelor din față la Odissey din 2003
Scuză-mă, Zavala, dar nu știu ce sunt birlo. Dacă ne-ai putea explica, te-am ajuta cu plăcere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36043 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea prezoanelor din față la Odissey din 2003
Mulțumesc, Kikemac. Eu numesc piulițe de roată setul de șuruburi care țin împreună janta și anvelopa. La unele mașini, acestea se scot și se înlocuiesc ușor; pur și simplu le lovești și au spațiu pentru a fi scoase. În cazul modelului Odyssey, cele din față nu au spațiu pentru a fi scoase. Nu știu dacă este necesar să demontez întregul butuc cu tot cu axul roții pentru a putea înlocui aceste piulițe. Cu cele mai bune urări și mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36057 prin manual-mecanic
Ok acum am înțeles, păi dacă nu e loc în spate trebuie să demontezi masa ca să o poți scoate, nu vei avea altă opțiune frate, ei bine răbdare și gata, nimic din afara acestei lumi în dificultate dar da în timp, mult succes frate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36088 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Kikemec. Voiam să fiu sigur că aceasta este procedura pentru schimbarea lor. Odată ce va fi confirmată, va trebui să o fac în acest fel.

Cu cele mai bune urări și o zi bună.