Căutare MDM

Buletin

Cum se schimbă garnitura și rulmentul unei pompe de apă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35917 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru acest site,
întrebarea mea este cum se demontează pompa de apă a unui Dodge Stealth, pompa este foarte asemănătoare cu cea folosită de niște Voyager, Cirrus și Mitzubishi Montero, sunt pentru motorul de 3000, se pare că pompa are scurgeri și rulmentul se simte foarte uscat, vreau să-l schimb și garnitura, dar scripetele se pare că intră doar sub presiune, iar elicea sau rotorul nu știu dacă are un fel de frânghie sau iese sub presiune, vă rog dacă vreun tovarăș are cunoștințe în demontarea pompelor, aș aprecia din tot sufletul dacă m-ați putea îndruma, nu vreau să forțez scripetele sau rotorul până nu știu dacă au o frânghie sau intră doar sub presiune, cel mai puțin important ar fi să duc pompa într-un loc unde le pot repara, dar după cum puteți înțelege, nu există întotdeauna posibilitatea de a face bani și, din moment ce am o oarecare facilitate să demontez aproape totul, haha, ei bine, prefer să o fac singur, în timp ce învăț despre cum se repară, mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35930 prin manual-mecanic
Prietene, nu știu pompa pentru acel vehicul, dar în general dacă sunt pompe care sunt cuplate la vâscoasă, se demontează cureaua elementului și se scot șuruburile pompei. În general, dacă fulia nu are șuruburi de asamblat, atunci este o singură piesă și se vinde completă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35934 prin manual-mecanic
Mulțumesc, tovarășe, pentru răspuns, se pare că am demontat deja scripetele, face parte din sistemul de sincronizare, deci este oarecum delicată, deoarece dimensiunea sa este specifică, și vine montată prin presiune pe arbore, rotorul este, de asemenea, montat prin presiune, etanșarea mecanică este dintr-o singură bucată și ceea ce mă costă munca de a obține este rulmentul care vine dintr-o singură bucată cu arborele, locuiesc în Mexico City și acest arbore pare puțin ciudat pentru că este dintr-o mașină japoneză, salutări.