Căutare MDM

Buletin

Audi 80 16V 2.0 140CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35894 prin manual-mecanic
Audi 80 16V 2.0 140Cv Publicat de manual-mecanica
Poate cineva să-mi spună cum se scoate radiatorul?
Are scurgeri de apă și nu pot să-l sudez la rece pentru că mă deranjează ventilatoarele.
De asemenea, trebuie să știu cum se deschide portbagajul. L-am lovit puternic și s-a blocat. Am încercat să-l desfac cu o pârghie, dar nu pot scoate bara de protecție pentru că șuruburile de fixare sunt în interiorul portbagajului.
Nu am mai putut să-l deschid de cinci luni!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 săptămâni #36160 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Audi 80 16V 2.0 140Cv
hahaha la naiba să vedem xd verifică dacă radiatorul are filet fluture sau ceva de genul scurgerii jos... dacă nu are, va trebui să scoți furtunul de jos ca să scurgi lichidul de răcire (are clemă) de obicei folosești un clește să-l strângi și se desprinde, nu știu dacă m-am explicat bine. dacă poți, aruncă-l undeva ca să-l poți recupera... dacă nu, cumpără unul nou... ei bine, continuăm cu piulițele sau șuruburile care țin radiatorul de caroserie, caută care sunt punctele de prindere pentru el... apoi scoate carcasa de plastic dacă are... demontează totul și pune șuruburile în găurile unde intră ca să nu uiți care e care... ei bine, asta e tot... și presupun că trebuie să ai o intrare în portbagaj prin bancheta din spate... vor fi pliabile la modelul tău? nu știu... dar dacă nu, va trebui să tai ceva... dacă ai uși pliabile, atunci vezi ce te blochează, taie-l sau demontează-l

. Cu respect...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.