Căutare MDM

Buletin

Am o Siena S din 2000 și am probleme cu apa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35884 prin manual-mecanic
După câteva blocuri curge apă din rezervorul de rezervă, dar nu crește temperatura. Îl am de câteva zile și nu înțeleg prea multe despre el pentru că vin de pe mașini mai vechi. Vă rog, dacă cineva m-ar putea ajuta, ar fi de mare ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35885 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am un Siena S din 2000 și am probleme cu apa.
Salut Beto, din ce spui, probabil ai ars garnitura. Poate s-a supraîncălzit. Ar trebui să vezi urme de ulei în rezervorul de ulei și emulsie (ulei și apă) în uleiul de motor. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35889 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am un Siena S din 2000 și am probleme cu apa.
Ar putea fi garnitura chiulasei, care ar fi cea mai gravă problemă.
Sau ar putea fi doar aer în sistemul de răcire.
Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35907 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspunsuri. Ieri am făcut pasul decisiv și am demontat termostatul și era gol. L-am înlocuit și s-a îmbunătățit destul de mult. A scurs puțină apă, dar era aer în circuit. Îl simt în încălzirea care funcționează în habitaclu. Am verificat apa și uleiul și nu par murdare, așa că exclud garnitura deocamdată. Ceea ce nu știu este cum să purjez apa pentru că am găsit o purjare doar pe radiator, dar încălzirea este mai sus. Aș aprecia niște ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35942 prin manual-mecanic
Când adăugați lichid de răcire, ventilația trebuie să fie deschisă astfel încât să nu rămână aer în ea.