Căutare MDM

Buletin

accelerează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35827 prin manual-mecanic
Accelerează. Publicat de manual-mecanica
:rău: Salutări, am o problemă cu mașina mea Ford Taurus din '96. După treizeci de kilometri, accelerează timp de 15 secunde. Apoi, în mod normal, apăs pedala de accelerație și repetă același lucru. Eliberez pedala de accelerație și accelerează încă 15 secunde și așa mai departe. De unde încep? Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35842 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: accelerează
Salut băieți, aș zice să începeți cu cablul de accelerație, pentru cele care nu sunt ruginite în interior, și să verificați dacă există scurgeri de vacuum, adică furtunurile deconectate la și de la galeria de admisie. Recomand să folosiți un spray de curățare a carburatorului pentru a găsi o scurgere de vacuum. Aplicați puțin câte puțin în diferite puncte ale galeriei de admisie și dacă observați că accelerează, acela este punctul de scurgere. În testul de vacuum, aplicați-l și pe inelele de etanșare ale injectorului, deoarece uneori se rup din cauza uscării prea mari. Sper că vă ajută. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35975 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: accelerează
Salutări, Electro. Mulțumesc anticipat. Nu am avut prea mult timp să verific pagina până acum. Mă duc să verific mașina unde îmi spui tu. Te voi anunța. Salutări din nou.