Căutare MDM

Buletin

consumul de apă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35776 prin manual-mecanic
consum de apă Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor: Întreb despre un Gol din 2008 care nu are scurgeri de apă, dar eu adaug apă la fiecare 5 minute. Întreb unde ar putea fi. Nu are scurgeri și nici nu adaugă apă în ulei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35779 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul referitor la consumul de apă
Aceste consumuri misterioase de apă ajung de obicei să ridice chiulasa. Nu trebuie să se amestece cu uleiul, poate trece direct în cilindru. Dacă da, vei vedea fum alb de la evacuare la accelerare. În orice caz, investighează pierderile datorate oxidării în tuburile metalice... tipic la aceste mașini, dar miroase a garnitură de chiulasă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35780 prin manual-mecanic
Evident, ar putea fi o problemă cu garnitura chiulasei; apa ar putea pătrunde în cilindri și se poate evapora în timpul arderii.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35787 prin manual-mecanic
Sunt complet de acord cu colegii mei, desigur există întotdeauna posibilitatea să aveți o scurgere din cauza unui blocaj de apă și aceasta să se evapore imediat. Nu puteți vedea scurgerea pentru că nu cade pe jos. Veți vedea doar o culoare ruginie sau verde. Dacă aveți antigel, verificați-l cu atenție înainte de a descoperi chiulasa. Verificați și dacă nu este în airbag-ul de la picioarele pasagerului sau copilotului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35815 prin manual-mecanic
Ar putea fi și radiatorul de încălzire, dar cu siguranță e chiulasa. Mi s-a întâmplat acum o lună și jumătate la un Citroen Xsara și nu știu cum funcționa. Când l-am deschis, totul era gata de făcut, hai să-l refacem și, în final, niciun ban irosire. Motorul era la fier vechi.