Căutare MDM

Buletin

Demontarea scaunului din față al unui SCENIC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3611 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea scaunului din față al unui SCENIC
Bună ziua:
În sfârșit am mers la service și m-au asigurat că alarma va rămâne dacă deconectez cablul scaunului și am nevoie de unealta pentru a-l reseta.
Vă mulțumesc foarte mult pentru toate comentariile și ne vedem data viitoare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3618 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea scaunului din față al unui SCENIC
Vezi cât costă închirierea unei autoutilitare și cât costă resetarea unității de control. Vezi care e cea mai ieftină și te hotărăști. O umilă părere. Cu stimă, Alfredo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 10 luni - Acum 15 ani și 10 luni #9824 prin manual-mecanic
Bună ziua, cât costă de obicei resetarea centurii de siguranță retractabile din față
? Am avut recent un impact mic și s-a declanșat catarama scaunului pasagerului fără să fie nimeni acolo, dar a mea nu. Aș vrea să încerc să cumpăr una la mâna a doua și să văd dacă există o problemă. Era doar pretensionatorul cataramei. De asemenea, vreau să știu dacă trebuie schimbat. Calculatorul airbagului sau calculatorul centurii de siguranță, care este cel care s-a declanșat și unde se află calculatorul?
Mulțumesc.
Ultima ediție: acum 15 ani și 10 luni de .