Căutare MDM

Buletin

Demontarea scaunului din față al unui SCENIC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3564 prin manual-mecanic
Bună ziua: Știți dacă este posibil să demontez scaunul dreapta față fără a „bloca computerul airbagului cu instrumentul de diagnosticare”? Nu am acel instrument și am nevoie de spațiu pentru a transporta un obiect mare.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3568 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea scaunului din față al unui SCENIC
Verifică dacă are cheia pentru dezactivarea airbagului lateral pasager și vezi dacă are conectorul sub scaun. Dacă are un capac galben, este cablul airbagului. Uneori, dacă îl deconectezi și îl reconectezi, nu se întâmplă nimic. De asemenea, martorul poate rămâne aprins și ar trebui doar să resetezi erorile. Dacă nu ai cablul sub scaun, nu ar trebui să se întâmple nimic. Cu stimă, Alfredo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3571 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Demontarea scaunului din față al unui SCENIC
Mulțumesc foarte mult. Da, am o cheie pentru dezactivarea airbagului și niște cabluri care leagă scaunul de podeaua mașinii.
Pot, ca utilizator și fără o unealtă specializată, să dezactivez codurile de eroare?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3588 prin manual-mecanic
Am manualul de service care explică cum se demontează scaunul, dar nu am instrumentul de diagnosticare.
Întrebările mele sunt: odată demontat, pot conduce fără scaun (alarme active etc.)? Și când pun spătarul scaunului, airbag-ul va funcționa și alarmele vor dispărea.
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3594 prin manual-mecanic
În mod normal, codul airbagului nu se elimină fără dispozitiv, dar încercați să vedeți dacă după deconectarea acestuia și utilizarea mașinii și când îl reconectați, unitatea de control se resetează. Deconectați cheia înainte de a deconecta scaunul.