Căutare MDM

Buletin

PROBLEME LANOS 1.6 (DAEWOO)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35578 prin manual-mecanic
PROBLEME LANOS 1.6 (DAEWOO) Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, în primul rând, aș dori niște ajutor. Problema este că atunci când accelerez mașina (apăs la podea), începe să scoată fum alb de la evacuare, iar apoi, de cele mai multe ori, se arde o bujie. Un alt lucru pe care l-am observat este că se umple corpul clapetei de accelerație cu ulei. Sper că cineva îmi poate explica de ce se întâmplă asta și cum se poate remedia. A, am uitat să menționez că tocmai am recondiționat motorul și reparat chiulasa. Ca să fiu sigur, am demontat-o ​​din nou pentru a inspecta chiulasa și totul pare în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35579 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema Re: PROBLEME LANOS 1.6 (DAEWOO)
Bună seara, prietene. Îți spun eu, sunt garniturile tijei supapelor. Dacă montezi un motor marca Sabo, caută-le; trebuie să fie de 5,5 sau 6 mm. Sunt pentru cilindrul unde se udă bujia și, logic, cu ulei în cilindri, ar trebui să scoată fum, hehehehe. Mult succes, spune-mi cum merge

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35580 prin manual-mecanic
Desigur, merită menționat că nu ar fi trebuit să instalați segmenții prea în față pe pistonul respectiv sau dacă l-ați lăsat prea deschis. Spuneți-mi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35581 prin manual-mecanic
Frate, am coborât deja camera din nou să văd ce e în neregulă. Bănuiam că e vorba de anvelope, dar erau perfecte... de aceea sunt confuz... Nu știu, dar mă face să mă gândesc la (CTS). Nu știu ce părere ai despre asta...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35584 prin manual-mecanic
Fumul alb indică prezența apei în camera de ardere. Dacă aceasta este problema, nivelul apei din radiator ar trebui să scadă fără scurgeri externe. Verificați nivelul apei; dacă acesta este cazul, atunci aveți o problemă cu chiulasa sau garnitura chiulasei. Motoarele Daewoo sunt cunoscute pentru problemele legate de chiulasă.