Căutare MDM

Buletin

PROBLEME LANOS 1.6 (DAEWOO)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35578 prin manual-mecanic
PROBLEME LANOS 1.6 (DAEWOO) Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, în primul rând, aș dori niște ajutor. Problema este că atunci când accelerez mașina (cu podeaua pe volan) începe să scoată fum alb de la evacuare, iar apoi de cele mai multe ori se arde o bujie. Un alt lucru pe care l-am observat este că se umple corpul clapetei de accelerație cu ulei. Sper că cineva îmi poate explica de ce se întâmplă asta și cum se poate remedia. A, am uitat să menționez că tocmai am reconstruit motorul și am reparat camera. Pentru orice eventualitate, m-am întors să inspectez camera și totul a fost în regulă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35579 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEME LANOS 1.6 (DAEWOO)
Bună seara, prietene. Îți spun că sunt garniturile supapelor. Dacă montezi o marcă Sabo, caută-le. Trebuie să fie 5,5 sau 6 în cilindrul care udă bujia și logic, din moment ce este ulei în cilindri, ar trebui să scoată fum. Hahahahaha. Mult noroc. Spune-mi cum a ieșit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35580 prin manual-mecanic
Desigur, trebuie menționat că dacă nu ai montat segmenții din față pe pistonul respectiv sau dacă l-ai lăsat foarte deschis, anunță-mă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35581 prin manual-mecanic
Frate, am coborât deja din nou camera ca să văd ce se întâmplă. Bănuiam că e vorba de anvelope, dar erau perfecte... de aceea sunt confuz... Nu știu, dar mă face să mă gândesc la (CTS). Nu știu ce spui despre asta...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35584 prin manual-mecanic
Fumul alb este apă în cameră. Dacă aceasta este problema, nivelul apei din radiator ar trebui să scadă fără a se scurge în exterior. Verificați nivelul apei. Dacă acesta este cazul, atunci aveți probleme cu chiulasa sau cu garnitura acesteia. Daewood-urile sunt trimise pentru a repara problemele chiulasei.