Salutări.
Trebuie să reumplem transmisia automată la un Nissan Platina. Cunosc deja diferitele metode de reumplere a unei transmisii automate, dar aceste mașini sunt complicate și mici și aș aprecia dacă cineva mi-ar putea oferi informații specifice despre această transmisie.
Se pare că are un dop deasupra, lângă locul unde se conectează cablul de schimbare a vitezelor (pe care l-am identificat deja și este menționat într-un manual pe care l-am găsit aici). Problema este că este sub cablu și trebuie să scot cablul pentru a accesa mufa. Am observat că chiar lângă locul unde este înșurubat cablul de schimbare a vitezelor, există și un fel de tub flexibil din plastic (ca o jojă) cu un capac care poate fi îndepărtat cu ușurință. Este, de asemenea, conectat la transmisia automată și pare să aibă marcaje de ulei pe el. Nu găsesc nicio mențiune despre acest tub în manualul de service, dar presupun că este folosit și pentru reumplerea transmisiei. Poate cineva să-mi clarifice îndoiala dacă acest tub este pentru umplerea transmisiei sau dacă va trebui să scot dopul care este sub cablul de schimbare a vitezelor?