Căutare MDM

Buletin

O altă modalitate de a umple rezervorul AT al unui Platina Nissan?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună - Acum 13 ani și 1 lună #35553 prin manual-mecanic
Salutări.
Vreau să reumplem transmisia automată a unui Nissan Platina. Cunosc deja diferitele metode de reumplere a unei transmisii automate, dar aceste mașini sunt complicate și mici și aș dori ca cineva să-mi ofere informații specifice despre această transmisie.
Se pare că are un dop în partea de sus, lângă locul unde se conectează cablul de schimbare a vitezelor (pe care l-am identificat și menționat deja într-un manual pe care l-am găsit aici). Problema este că este sub cablu și trebuie să-l scot pentru a scoate dopul. Am observat că chiar lângă locul unde se înșurubează cablul de schimbare a vitezelor, există și un fel de tub flexibil de plastic (ca un furtun de nivelare) cu un dop care poate fi scos cu ușurință. Este conectat și la transmisia automată și se pare că are urme de ulei. Nu găsesc nicio mențiune despre acest tub nicăieri în manualul de service, dar aș presupune că servește și la reumplerea transmisiei. Poate cineva să-mi clarifice îndoielile dacă acest tub poate fi folosit pentru a umple transmisia sau dacă va trebui doar să scot capacul de sub cablul de schimbare a vitezelor?
Ultima editare: acum 13 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.