Căutare MDM

Buletin

Tăiere curea Daewoo Espero 2.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35457 prin manual-mecanic
Curea de tăiere Daewoo Espero 2.0 Postat de manual-mecanica
Salut, vreau să știu dacă mă puteți ajuta. Am un Daewoo Espero 2.0 și tocmai s-a rupt cureaua de distribuție. Mulți oameni mi-au spus că nu detectează supapele. Aș vrea să știu dacă este adevărat că nu detectează supapele. Ar fi de mare ajutor. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35497 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Decuparea curelei Daewoo Espero 2.0
În general, aceste motoare nu prind supapele, în niciun caz, ori de câte ori există o săritură sau o rupere a curelei, este recomandabil să o pui pe cea nouă și să o testezi înainte de a demonta chiulasa, deoarece există posibilitatea ca motorul să se oprească înainte de a îndoi supapele, dar sunt 99% sigur că nu se îndoaie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35540 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Decuparea curelei Daewoo Espero 2.0
Mulțumesc, prietene. Am cumpărat și am montat noua curea. Nu a afectat supapele și acum funcționează mai mult decât bine. Mulțumesc foarte mult.