Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Kia Sportage

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3545 prin manual-mecanic
Probleme cu Kia Sportage Publicat de manual-mecanica
Am un Kia Sportage Limited din 2001, pe benzină. Am probleme cu tracțiunea integrală, care nu funcționează. Se pare că încuietorile automate funcționează, iar martorul de verificare de pe bord este aprins. Vă rog, poate cineva să-mi spună cum să rezolv aceste probleme?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3550 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Kia Sportage
Aceste mașini au cupla pentru anvelopele de tracțiune integrală și au un furtun care merge la roțile care tind să se rupă din cauza utilizării și a învârtirii roților. Rotești roata complet într-o parte și acolo poți vedea furtunul. Are câte unul pentru fiecare roată și are o electrovalvă care le activează. Sunt în compartimentul motorului sau cupla nu este activată intern. Dacă nu mă înșel, a existat o campanie a companiei pentru înlocuirea acelor cuple defecte. Mai întâi, verifică ce ți-am spus și apoi du-te acasă să vezi dacă mașina ta avea nevoie de schimbarea acelei cuple. Te salut Alfredo, anunță-mă orice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.