Căutare MDM

Buletin

Hyundai santa fe 2007 V6 3.3 AWD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35418 prin manual-mecanic
Hyundai Santa Fe 2007 V6 3.3 AWD Publicat de manual-mecanica
Bună! Tocmai am cumpărat un Hyundai Santa Fe AWD Limited din 2007, versiunea americană. Bordul indică 62.000 de mile, dar mi-am dat seama că aceste kilometri au fost modificați și că de fapt are 108.000 de mile. Deși pare nou, aș dori să știu:

1. Ce probleme poate cauza acest lucru computerului?
2. Ce întreținere ar trebui să primească vehiculul cu acești
kilometri?
3. Care este consumul real al acestui vehicul și/sau ce ar trebui să fac
pentru a îmbunătăți sau a menține un consum adecvat.

Mulțumesc!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35436 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Hyundai Santa Fe 2007 V6 3.3 AWD
Salut prieteni, în primul rând, ar trebui să știți că în majoritatea țărilor, ceea ce vi se întâmplă este pedepsibil prin lege. Dacă este adevărat că kilometrajul a fost modificat și puteți dovedi acest lucru, ar trebui să raportați autorităților și este posibil chiar să vă ramburseze integral suma pe care ați plătit-o pentru mașină. Dacă nu, atunci aveți probleme serioase, pentru că dacă kilometrajul a fost modificat, cine știe ce alte lucruri ciudate ar putea avea. Dacă aveți de gând să păstrați mașina, vă recomand să o duceți la un mecanic de încredere pentru o verificare completă, pe lângă schimbul obligatoriu de lichid. De asemenea, așa cum este aproape obligatoriu, ar trebui să înlocuiți kitul de distribuție. Sper că totul va merge bine pentru voi. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35441 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Hyundai Santa Fe 2007 V6 3.3 AWD
Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase!

Exact la asta mă gândesc și eu! Am deja un avocat cu care să încep procesul, deși de obicei este un proces lung. Acest lucru poate fi văzut în mai multe feluri, unul dintre ele fiind o ESCROCIE. Vom vedea cum se va rezolva totul.

Deocamdată, va trebui să asigur întreținerea necesară, dar va fi scump!!!