Căutare MDM

Buletin

Problemă cu S10 V6 Vortec-ul meu, consumă multă benzină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35412 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu S10 V6 Vortec-ul meu, consumă multă benzină.
Ei bine, la mine în casă era catalizatorul, dar îți spun să cobori tubul ca să-l excluzi mai repede.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35413 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu S10 V6 Vortec-ul meu, consumă multă benzină.
Ar fi important să scoți bujiile ca să vezi cum se colorează și așa mai departe, astfel vom ști dacă există exces de combustibil în amestec. Dacă da, ar putea fi vorba de un senzor de temperatură sau de un senzor de oxigen.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35442 prin manual-mecanic
Uite, tocmai am verificat senzorii de oxigen și sunt carbonizați, chiar carbonizați, dar computerul nu arată nicio eroare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35443 prin manual-mecanic
Apropo, ce calibru au bujiile? Și ps, nu par murdare. Una dintre ele pare să aibă pete de ulei pe filetul bujiei, dar electrodul și orice altceva nu sunt pătate. Și ps, se pare că te pricepi la mașini. Poți să-mi spui de ce, chiar și când mașina este rece, există multă presiune pe radiator?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35444 prin manual-mecanic
Problema cu creșterea temperaturii ar putea fi că termostatul este blocat închis și nu se deschide sau că radiatorul este înfundat. Verificați starea acestor elemente.