Căutare MDM

Buletin

Problemă cu S10 V6 Vortec-ul meu, consumă multă benzină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35412 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-Mechanics la subiectul Re: Problemă cu S10 V6 Vortec-ul meu, consumă multă benzină
Ei bine, la mine în casă era convertorul catalitic, dar să-ți spun că am scos țeava ca să-l elimin mai repede

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35413 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-Mechanics la subiectul Re: Problemă cu S10 V6 Vortec-ul meu, consumă multă benzină
Ar fi important să scoți bujiile ca să vezi ce culoare au, așa vom ști dacă există un exces de combustibil în amestec; dacă da, ar putea fi senzorul de temperatură sau senzorul de oxigen.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35442 prin manual-mecanic
Uite, tocmai am verificat senzorii de oxigen și sunt foarte carbonizați, dar computerul nu afișează niciun cod de eroare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35443 prin manual-mecanic
Apropo, ce calibru au bujiile? Și nu par murdare. Una dintre ele are o mică pată de ulei pe filete, dar electrodul și tot restul nu sunt pătate. Și din moment ce pari să te pricepi la mașini, poți să-mi spui de ce este atât de multă presiune în radiator chiar și când mașina este rece?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35444 prin manual-mecanic
Problema cu creșterea temperaturii ar putea fi că termostatul este blocat închis și nu se deschide sau că radiatorul este înfundat; verificați starea acestor componente.