Căutare MDM

Buletin

Peugeot Partner

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35397 prin manual-mecanic
Peugeot Partner Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu Peugeot Partner Totem-ul meu. Când aprind semnalizatoarele, nu scoate sunetul „clic-clic”. Dacă nu mă înșel, este din cauza releului. Dar nu găsesc unde se află. Dacă cineva ar fi atât de amabil să-mi spună unde se află, ar fi o mare favoare. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35398 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner
Dacă nu mă înșel, e în partea de piept din interiorul cutiei, situată pe partea stângă. De obicei sunt prinse.
E releul de semnalizare.

Mult noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35399 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner
Bună ziua! Intermitentul este de obicei introdus în panoul de siguranțe și este folosit pentru a indica semnalizatoarele și luminile de avarie. Dacă unul dintre cele două sisteme funcționează, verificați mai întâi siguranțele. Semnalizarea este alimentată de contact. Comutatorul luminilor de avarie comută între cele două surse; dacă este activat, dezactivează semnalizatoarele. Sper că acest lucru vă ajută. Cu cele mai bune urări și mulțumiri, Luis.