Căutare MDM

Buletin

sistem de vid

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35316 prin manual-mecanic
Sistem de vid. Publicat de manual-mecanica
Bună seara, am o problemă și sper că mă puteți ajuta. Am un GMC Blazer 4x4 din 1995 cu motor de 4.3L cu 6 cilindri și transmisie automată. Problema mea este că am observat că 4x4-ul nu funcționează. Când apăs butonul 4LO de pe bord, se aprinde și apoi se stinge, indicând schimbarea vitezelor, și aud cum schimbă transmisia, dar roțile din față nu au tracțiune. La o inspecție, am găsit un dispozitiv asemănător unei diafragme cu un arc pe partea inferioară a cutiei bateriei, dar capacul de cauciuc este rupt. Cineva mi-a spus că 4x4-ul este activat prin vacuum și că există o pompă sub capotă, dar nu găsesc niciun furtun de vacuum deconectat. De asemenea, am căutat online într-un manual de utilizare al atelierului și nu am găsit acea pompă de vacuum.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35408 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale pe tema Re: sistem de vid
Vezi dacă are o electrovalvă acționată electric care preia vidul direct de la motor, cum ar fi cele folosite la mașinile asiatice 4x4, și dacă are un furtun care merge la cuplajele roților din față. Acele manșoane de cauciuc ar trebui să fie manșoanele articulației planetare; caută acele furtunuri mici și vezi

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.