Căutare MDM

Buletin

Pompă de combustibil Peugeot 106 XT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35279 prin manual-mecanic
Pompă de combustibil Peugeot 106 XT Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, problema mea este cu pompa de combustibil la Peugeot 106 XT din 1998. Când conduc normal, presiunea în pompă este de 40 lbs. Pe măsură ce motorul accelerează, presiunea scade treptat la 35 lbs. Adevărata problemă este că atunci când încerc să trag în sus după o oprire, se blochează. Trebuie să apes piciorul pe jos pentru a o face să se miște înainte, dar numai la ridicare. Aș dori să știu măsurătorile exacte; ar fi foarte util sau orice alt sfat despre cum să corectez problema. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35292 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de combustibil Peugeot 106 XT
Trebuie mai întâi să știi cilindreea motorului mașinii... dă-mi cilindreea motorului și îți voi trimite datele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35307 prin manual-mecanic
Bună ziua, este un 1.1 cu 4 cilindri (1.100)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35309 prin manual-mecanic
Am înțeles că presiunea normală este de 1 bar, aproximativ 14.5004 lb/in2. Văd că presiunea este bună. Verifică injectoarele.