Căutare MDM

Buletin

Senzor CHT defect la Mazda Tribute

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35267 prin manual-mecanic
Senzor CHT defect la Mazda Tribute Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu un Mazda Tribute 2002 2.0lt standard. L-au scanat și diagnosticul a fost o defecțiune a senzorului de temperatură din chiulasa CHT. Poate cineva să-mi spună unde este amplasat senzorul de temperatură și ce înseamnă CHT (senzor CHT defect, (scurtcircuit sau circuit deschis), stare electrică proastă), care a fost rezultatul? Mă puteți ajuta? Nu am manualul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35295 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor CHT Mazda Tribute defect
Senzorul de temperatură și senzorul CHT sunt același lucru; măsoară temperatura. Sunt amplasați în chiulasa motorului, de obicei pe lateral.

O condiție de scurtcircuit înseamnă că senzorul creează o punte internă și valoarea rezistenței sale nu se modifică.
O condiție de circuit deschis înseamnă că senzorul este scurtcircuitat intern și nu va prezenta nicio rezistență.

Sper că te-am ajutat.
Cu cele mai bune urări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35301 prin manual-mecanic
Mi-a fost de mare ajutor. Apreciez răspunsul. Voi cumpăra senzorul de temperatură, îl voi înlocui și voi spune ce s-a întâmplat. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35590 prin manual-mecanic
Scuzați-mi ignoranța, dar senzorul pe care l-am găsit este sub galeria de evacuare, atașat de locul unde se îmbină cutia, dacă ne uităm din față la camionetă, și are un singur șurub fixat, pentru că am încercat să-l cumpăr, dar cel pe care mi l-au arătat nu este același pe care l-am găsit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună - Acum 13 ani și 1 lună #35671 prin manual-mecanic
Acela este un senzor de imagine, este un senzor de turație sau de poziție a arborelui cotit.
Senzorul de temperatură este situat în chiulasă... încearcă să-l găsești.

E ceva de genul ăsta...
Încearcă să-l cauți ca referință
Ultima editare: acum 13 ani și 1 lună de către .