Căutare MDM

Buletin

Unde a fost fabricat Nissan Station Sunny

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35533 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Unde a fost fabricat Nissan Station Sunny?
Ar putea fi din cauza mai multor factori.
Un factor ar putea fi faptul că benzina este în benzinărie și apa se scurge în ea. Când o pui în vehicul, se depune pe fundul rezervorului și, în timp, intră în carburator.
Celălalt motiv ar putea fi apa care se infiltrează în rezervor. Este puțin probabil, dar nu imposibil.

În ceea ce privește manualul, voi încerca să găsesc unul și să-l încarc.
Salutări din Concepción...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35668 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Unde a fost fabricat Nissan Station Sunny?
Prieteni:
Am o mașină exact ca asta și mi se întâmplă ca atunci când mă deplasez să se usuce brusc și uneori să se oprească motorul. Acest motor a fost reparat recent, are bujii noi, puncte și condensator noi, am observat că uneori combustibilul nu ajunge constant la carburator pentru că bulele de aer trec uneori prin filtrul de benzină și atunci se usucă, știe cineva ce ar trebui să fac? Ar putea fi țeava care vine de la rezervor care este defect sau rezervorul în sine care este defect?
Vă rog, dacă știți cum să rezolvați problema mea, aș aprecia foarte mult, deoarece este foarte neplăcut să mergi cu acel vehicul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35717 prin manual-mecanic
Întreabă-l pe Guillermo Felipe, care pare a fi un guru când vine vorba de Nissan Sunny-uri. Răspunsul lui va fi de ajutor multora dintre noi. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35721 prin manual-mecanic
Nu știu cum e în interiorul rezervorului acestui Nissan, dar dacă nu are dig de evacuare și rămâne fără benzină, e foarte probabil ca atunci când se oprește benzina să creeze valuri, iar conducta de aspirație să absoarbă aer.
Un alt motiv ar putea fi o întrerupere a conductelor de alimentare, iar acestea absoarbă aer.

Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35729 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prieteni.
Vă spun, am cumpărat mașina recent și am observat că uneori, când trec pe lângă ea, se simte miros de benzină, așa că cel mai probabil e țeava deteriorată. O să verific și vă voi spune ce se întâmplă.
Mulțumesc pentru răspunsuri.