Căutare MDM

Buletin

Unde a fost fabricat Nissan Station Sunny

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35533 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Unde a fost fabricat Nissan Station Sunny
Ar putea fi din cauza mai multor factori.
Un factor ar putea fi faptul că apa se infiltrează în benzină la pompă și, când o pui în mașină, se depune pe fundul rezervorului și în cele din urmă ajunge în carburator.
Un alt motiv ar putea fi scurgerea de apă din rezervor; este puțin probabil, dar nu imposibil.

În ceea ce privește manualul, voi încerca să găsesc unul și să-l încarc.
Salutări din Concepción...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #35668 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Unde a fost fabricat Nissan Station Sunny
Prieteni:
Am o mașină exact ca aceasta și mi se întâmplă ca atunci când conduc, să se blocheze brusc și uneori motorul să se oprească. Acest motor a fost recent recondiționat; are bujii, puncte de aprindere și condensator noi. Am observat că uneori combustibilul nu ajunge în mod constant la carburator, deoarece bulele de aer trec uneori prin filtrul de combustibil și atunci se blochează. Știe cineva ce ar trebui să fac? Ar putea fi defect conducta de combustibil care vine de la rezervor sau rezervorul în sine?
Dacă știți cum să remediați problema mea, v-aș fi foarte recunoscător, deoarece este foarte neplăcut să conduc acest vehicul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #35717 prin manual-mecanic
Consultați-l pe Guillermo Felipe, care pare a fi un guru când vine vorba de Nissan Sunny-uri. Răspunsul lui va fi de ajutor multora dintre noi. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #35721 prin manual-mecanic
Nu sunt familiarizat cu componentele interne ale rezervorului de combustibil al acestui Nissan, dar dacă nu are deflector și nivelul combustibilului este scăzut, este foarte probabil ca atunci când motorul se oprește, combustibilul să creeze valuri, iar tubul de colectare a combustibilului să absoarbă aer.
O altă posibilitate este o ruptură a conductelor de combustibil, care ar putea determina aspirarea aerului.

Mult succes

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 luni #35729 prin manual-mecanic
Mulțumesc tuturor.
Am cumpărat recent mașina și am observat că uneori, când trec pe lângă ea, se simte un miros de benzină. Deci, cel mai probabil, conducta de combustibil este deteriorată, așa că o voi verifica și vă voi anunța ce se întâmplă.
Mulțumesc pentru răspunsuri.