Căutare MDM

Buletin

compresie scăzută

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35259 prin manual-mecanic
Compresie redusă Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Renault Laguna din 1994-2000. Am un motor pe benzină cu 8 trepte, un B56C F3R, și are compresie redusă. Întrebarea mea este dacă se pot regla supapele la această mașină, sau este hidraulic, sau se pot regla doar supapele? Există vreun produs eficient în curățarea scaunelor supapelor și a camerei de ardere? Cât costă o reglare fie a supapelor, fie a supapelor? Vă mulțumesc foarte mult pentru informații. Aștept răspunsul dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni - Acum 13 ani și 2 luni #35293 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: compresie scăzută
Da, supapele pot fi reglate.
Reglarea supapelor este următoarea:
1. Admisie: 0,20 mm cu motor rece.
2. Evacuare: 0,40 mm cu motor rece.

Cea mai bună metodă de a decarboniza supapele este să scoți chiulasa și să o cureți.

Mult succes.
Ultima editare: acum 13 ani și 2 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35310 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: compresie scăzută
Salut...uite, mai întâi ar trebui să vezi cum sunt scaunele supapelor...compresia scăzută ar putea fi din cauza unei pierderi de compresie din cauza închiderii deficitare a supapelor, fie că este vorba de scaune, ghidaje, supapele în sine...o inspecție a supapelor nu este singura modalitate de a te ajuta...cum îți spune Guillermo, pentru toate astea pe care ți le spun, trebuie să demontezi chiulasa. Dacă motorul este în stare bună, adică pistonul și segmenții se comprimă bine, problema este probabil mai sus, în camera de ardere.