Căutare MDM

Buletin

Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6441 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează
Gabriel,

de unde ești? Am rezolvat deja problema. Am dus camioneta la un service BSI. Am cheltuit în jur de 500,00 dolari. Această persoană repară BSI-ul la reprezentanța Peugeot, iar lucrarea la reprezentanță costă 1.500 de dolari.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6445 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează
Mulțumesc Gaston, sunt din Escobar...
De unde este persoana care a reparat BSI-ul?
adresa mea de e-mail:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6446 prin manual-mecanic
Gabriel, persoana respectivă este în Devoto, la cinci străzi de Gral Paz și autostrada San Martin. Tipul care lucrează cu scanerul și repară BSI-ul se numește Ezequiel. Tel. 011-4501-7650, mobil. 15-5566-7825. Spune-i că vii din Gaston, din Blanca, care au avut aceeași problemă. Funcționează foarte bine. Apoi, spune-ne cum a ieșit totul și dacă ți-au rezolvat problema! Mult succes și cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6447 prin manual-mecanic
Îl sun acum!! Mulțumesc pentru pont.
Gabriel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6448 prin manual-mecanic
haide, cu plăcere!