Căutare MDM

Buletin

Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6487 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează
O altă cauză frecventă a acestei defecțiuni, în afară de BSI, este chiar comutatorul semnalizatorului. Am un Berlingo din 2000 și clipește la stânga, dar nu la dreapta și cu martorul luminos aprins. Am înlocuit comutatorul și problema a fost rezolvată.

Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6506 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează
Mulțumesc Megabeat-1, imediat ce rezolvă problema, voi posta detaliile...;)
Gabriel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6555 prin manual-mecanic
Salut tuturor! Am dus mașina la Ezequiel și el a reparat sistemul de siguranță. Acum totul funcționează. Cost: 600 USD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6556 prin manual-mecanic
Minunat! Mă bucur că ți-au rezolvat problema. Cu cele mai bune urări și mult succes!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6558 prin manual-mecanic
Ezequiel este un maestru în electronică auto!
Salutări tuturor celor interesați de problema mea!
Gabriel