Căutare MDM

Buletin

Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3525 prin manual-mecanic
Bună ziua,
bună ziua, am un Peugeot Partner 1.9 diesel model 2005 (Argentina). Problema mea este că semnalizatoarele/semnalizatoarele/intermitențele nu funcționează. Martorii de bord clipesc rapid, ca și cum s-ar fi ars un bec. Când aprind luminile de avarie, martorii de pe bord se aprind la viteză normală, dar nici extern nu funcționează. Am verificat becurile și sunt toate în regulă. Am verificat toate siguranțele din habitaclu și sunt în regulă. Am înțeles că ar putea fi comutatorul luminilor de avarie. Am schimbat comutatorul și tot are aceeași problemă. Deci, trebuie să schimb releul/semnalizarea, dar problema mea este că nu-l găsesc lângă cutia de siguranțe BSI. Un prieten mi-a spus că acest model Partner are releul/semnalizarea încorporat în BSI. Știe cineva dacă este cazul și cum pot remedia problema?

Mulțumesc, Gastón.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3532 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează
Înainte de a continua să schimbați piesele, verificați cablurile de împământare pentru a vedea dacă sunt deconectate sau slăbite sau dacă aveți conectori care nu fac contact. Localizați-i, deconectați-i. Dacă aveți un spray de curățare, folosiți-l și reconectați-l. Faceți testele respective și spuneți-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3534 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot Partner, semnalizatoarele nu funcționează
Mâine o duc la mecanic. Nu sunt mecanic și sunt cam priceput, dar nu chiar atât de priceput. Îți voi spune mai târziu care a fost soluția, în caz că ajută pe cineva în viitor. Îți mulțumesc foarte mult pentru părere. Cu cele mai bune gânduri, Gaston.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3535 prin manual-mecanic
Hei, mult noroc, dar verifică măcar doar firele de împământare pentru că din câte îmi spui, trebuie să fie un conector slăbit. Verifică dacă nu funcționează pe o parte sau pe ambele, adică în față sau în spate, și dacă nu, ei bine, ce putem face?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6440 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la problema Peugeot Partner : semnalizatoarele nu funcționează.
Gastón, am un Berlingo diesel din 2004 și mi se întâmplă același lucru... Ai reușit să-l repari? Care era problema? L-am dus la un electrician și nu a putut găsi defecțiunea.
Mulțumesc,
Gabriel