Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Optra 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35239 prin manual-mecanic
Chevrolet Optra 2007 Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața tuturor, am probleme cu turația de mers în gol, rămâne oscilând între 2000 și 2500 rpm, în cele din urmă scade la 1000 în greutate totală pentru că a stat la 1000 rpm, am curățat aripioarele corpului cutiei de viteze deoarece IAC-ul este un motor mic care o mișcă, după curățare a scăzut la 800 rpm, totul a fost bine până când mașina a tras pe dreapta și acum are această defecțiune, nu are martorul motor aprins și nici coduri de eroare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35244 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Optra 2007
Omule, ai curățat IAC-ul? În mod normal, motorul ăla mic reglează admisia de aer pentru combustie. Dacă te deranjează, schimbă-l pentru că e dereglat. Ar trebui să scoată un sunet normal și să se oprească când rotești contactul. Ai verificat asta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35247 prin manual-mecanic

rastaman a scris: Omule, ai curățat IAC-ul? În mod normal, motorul ăla mic reglează admisia de aer pentru combustie. Dacă te deranjează, schimbă-l pentru că e dereglat. Ar trebui să scoată un sunet normal și să se oprească când rotești contactul. Ai verificat asta?

Ei bine, am verificat ultimul lucru și dacă se întâmplă asta, se închide complet și când scot comutatorul se deschide din nou.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35250 prin manual-mecanic
Bună seara, ca răspuns la întrebarea dumneavoastră, v-aș recomanda să efectuați o resetare la ralanti, o resetare ISC, cel mai probabil a fost configurat greșit, acest lucru se poate face folosind un scaner GM TECH2, de asemenea, dacă are kilometraj mare, v-aș recomanda să curățați contactele de ralanti ale corpului clapetei de accelerație, pentru asta ar trebui să îl demontați, deoarece acest lucru îl face să se decalibreze, sper că v-am ajutat cu întrebarea dumneavoastră. Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35254 prin manual-mecanic
Îți mulțumesc că mi-ai împărtășit cunoștințele. Îți sunt foarte recunoscător. Mașina are 126.000 km. Până acum, am deconectat pinul TPMS, care este același care controlează IAC-ul. Este un pin cu aproximativ 6 sau 8 fire. Nu-mi amintesc exact. Tura prea tare și este singura mașină pe care o au pentru uzul lor, așa că nu se pot opri din a o folosi. Voi căuta pe cineva aici în Guatemala care are un scaner GM Tech sau similar care poate ajusta parametrii producătorului.