Căutare MDM

Buletin

Variații ale motorului Mitsubishi 4G 64

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35227 prin manual-mecanic
Variații ale motorului Mitsubishi 4G 64 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am probleme cu turațiile acestui motor. Când accelerez complet și le țin apăsat fără să ridic pedala de accelerație, motorul începe să fluctueze, urcând și scăzând la fiecare două secunde sau cam așa ceva. A mai pățit cineva așa ceva? De unde ar putea proveni problema? Mulțumesc foarte mult. Cu cele mai bune gânduri, tuturor. Aștept cu nerăbdare vești de la voi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35241 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Variații ale motorului Mitsubishi 4G 64
Motorul este carburat sau injectat; dacă este carburat, poate avea probleme cu admisiile de aer sau cu carburatorul în sine, deoarece unele vin cu o caroserie din plastic sau vaquelită.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35243 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Variații ale motorului Mitsubishi 4G 64
Omule, dacă motorul are injectoare, se întâmplă să aibă un sistem electronic care nu permite accelerarea motorului cât timp este oprit. Urcă până la 2500 sau 3000 și cad. E normal la Nissan?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35264 prin manual-mecanic
Motorul funcționează pe benzină și GPL. Are un carburator GPL Impco model 60. Am înlocuit deja diafragma și am curățat-o temeinic. Am încercat să mărim sau să micșorăm admisia de aer, dar rezultatul a fost că nu avea putere.