Căutare MDM

Buletin

Cum pot regla altitudinea luminilor?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3521 prin manual-mecanic
Cum reglez înălțimea luminilor? Publicat de manual-mecanica
Aș dori să-mi explice cineva metoda corectă de reglare a luminilor la un Mitsubishi Montero Sport din '99.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3533 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum pot regla altitudinea luminilor?
Nu înțeleg întrebarea ta, vrei să ajustezi înălțimea, unghiul sau ceva de genul? Ai echipamentul necesar pentru a le regla sau nu?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3540 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum pot regla altitudinea luminilor?
Adevărul este că nu am echipamentul adecvat, așa că mă întreb dacă există o metodă făcută acasă pentru a face această ajustare... și dacă ceea ce trebuie să ajustez este unghiul și înălțimea, deoarece atunci când luminile sunt aprinse, fasciculele sunt prea largi, iar unul este mai înalt decât celălalt. Mulțumesc anticipat pentru orice ajutor pe care îl puteți oferi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3541 prin manual-mecanic
Salut, sper că te ajută. De obicei, am și folosesc peretele garajului. Pun mașina la aproximativ patru metri distanță de el. Faza scurtă trebuie să mă atingă la jumătatea distanței dintre înălțimea farurilor, adică de la centrul farului până la sol. Farul stâng este la jumătatea distanței dintre farul stâng și cel drept, așa că nu deranjează la fel de mult traficul din sens opus. Cel drept poate ilumina puțin mai mult acostamentul. Sper că ajută și nu complică și mai mult lucrurile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3551 prin manual-mecanic
Bună ziua, procedura este următoarea: mașina pe o stradă sau un loc plat la aproximativ zece metri de perete, regulatorul de înălțime al farurilor în poziția zero, luminile ar trebui să fie la aproximativ un metru înălțime de sol, adică mai mult sau mai puțin statistica pentru gradarea înălțimii luminilor, apoi există două șuruburi, unul pentru înălțime și unul pentru a grada direcția luminii, acolo te poți juca cu asurile luminilor, încearcă să faci fasciculul de lumină să arate cât mai drept posibil și să strălucească în fața mașinii, încearcă să o faci și spune-mi orice, te salut Alfredo.