tuturor
și vă mulțumesc foarte mult! Vedeți, acum câteva săptămâni am avut un accident cu mașina mea pentru că un câine mi-a traversat calea pe autostradă. Mi-am dus Ford Fiesta la un service autorizat și acum că mi l-au dat, aud un zgomot ciudat venind din partea dreaptă a motorului când mă uit în interiorul mașinii. Scoate un bip când nu accelerez, iar când încep să accelerez, se oprește. E ca un scârțâit...
Am dus-o înapoi la service astăzi și am senzația că vor să se spele pe mâini, atât ei, cât și compania mea de asigurări.
Proprietarul service-ului mi-a spus că vor chema un expert, dar nu cred că mă va acoperi pentru că ei cred că nu a fost din cauza accidentului, dar asta nu mi s-a părut familiar înainte

.
Mașina mea are 60.000 de euro și îmi spune pe nepregătite că el crede că ar putea fi pompa de apă și că ar fi în jur de 600 de euro pentru că trebuie să schimbe cureaua de distribuție. Totul mi se pare o aiureală, pentru că am crezut că, dacă pompa de apă e defectă, logic ar fi ca mașina să se supraîncălzească și să curgă apă, dar mașina mea nu are așa ceva.
Funcționează normal, cu excepția unui semnal sonor la ralanti.
Am luat tot ce-mi trebuia pentru mașină după ce am reparat-o, ca să văd dacă îmi puteți spune dacă ar putea fi de la accident sau ceva de genul ăsta.
Materiale:
ANSAMBLU FILTRU DE ULEI
RADIATOR CANAL MOTOR
CANAL INF RADIATOR
SUS RADIATOR ANSAMBLU VENTILATOR RADIATOR
AIRBAG
VOLAN UD PANOU DE CONTROL AIRBAG
INSTRUMENTE AIRBAG PLANȘĂ
AIRBAG
INF PLANȘĂ DE BORD
FAR DR
PILOT SPATE STÂNGA CONDENSATOR
A/C
PLĂCUȚĂ DE ÎNMATRICULARE DL
ORNAMENT PLĂCUȚĂ DE ÎNMATRICULARE DL BARĂ DE PROTECȚIE DL TRAVERSĂ
DL
DL
SPOILER DL
GRILĂ BARĂ DE PROTECȚIE
DL CAPOTA
DL FAȚĂ DL
SUPORT
SPOILER
BARĂ DE PROTECȚIE TR CAPAC BARĂ DE PROTECȚIE TRUCĂ DE LIPIRE
PARBRIZ
SET DE LIPIRE PARBRIZ CENTURĂ DE SIGURANȚĂ DL
CENTURĂ DE SIGURANȚĂ DL
STÂNGA
MOTOR ANTIGEL
LICHID DE RĂCIRE A/C
CAPAC DL
BARĂ DE PROTECȚIE DL MASTICI Manoperă
:
ÎNLOCUIRE
ANSAMBLU FILTRU DE ULEI / ÎNLOCUIRE ULEI DE MOTOR ÎNLOCUIRE
ANSAMBLU VENTILATOR RADIATOR ÎNLOCUIRE FAR DR. ÎNLOCUIRE LAMPĂ DR.
ÎNLOCUIRE
UNITATE DE CONTROL
AIRBAG ÎNLOCUIRE LICHID DE RĂCIRE A/C
ÎNLOCUIRE CONDENSATOR
ÎNLOCUIRE CUREA DL DR. ÎNLOCUIRE CUREA DL STÂNGA ÎNLOCUIRE
AIRBAG
VOLAN
BORD
ÎNLOCUIRE PARBRIZ ÎNLOCUIRE DE PROTECȚIE
DL ÎNLOCUIRE TRAVERSE BARĂ DE PROTECȚIE DL DEMONTAȚI ȘI ÎNLOCUIRE
INSTRUMENTE
ÎNLOCUIRE ETANȘARE DL
CAPOTA DL
FAȚĂ
SUPORT STÂNGA
BARĂ DE PROTECȚIE DR. ÎNLOCUIRE SPOILER BARĂ DE PROTECȚIE
SPATE ALINIE CONVERGENȚĂ ROATĂ DL
Apropo, cei de la atelier mi-au spus că nu au atins nimic în apropierea motorului, că au atins doar zona radiatorului, adică dinspre motor înainte.
Mulțumesc foarte mult și îmi cer scuze pentru bucata mare.