Căutare MDM

Buletin

curățarea supapelor fără demontarea chiulasei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35093 prin manual-mecanic
Curățarea supapelor fără demontarea chiulasei
Bună ziua, mașina mea este un Renault Laguna 2000.i benzină din 1994. Mașina funcționează cu trei cilindri, nu are putere și se oprește la ralanti. Conform mecanicului, compresia este scăzută la doi cilindri și spune că trebuie demontată chiulasa. Problema mea este că nu am bani acum. Există o modalitate de a curăța supapele fără a demonta chiulasa? Poate că reglarea supapelor va rezolva problema. Dar dacă o supapă are o supapă blocată? Ar reglarea supapelor ar rezolva problema? Mașina are 200 km. Un cilindru are un indice de compresie 5, altul 7, altul 9 și celălalt 11. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35119 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curățarea supapelor fără demontarea chiulasei
Gen 5-7-9-11? Cât înseamnă aia 50 psi? În fine, dacă ai compresie scăzută la doi cilindri și ai elevatoare hidraulice, tot ce poți face este să scoți chiulasa. Dacă are o piuliță de reglare sau o roată, poți să o testezi ca să excluzi problema. Cel mai bine e să demontezi curățarea decarbonizării.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35121 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curățarea supapelor fără demontarea chiulasei
Să vezi că ai nevoie de un mecanic și nimic mai mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #35123 prin manual-mecanic
Rețineți că o compresie scăzută poate fi cauzată de mai mulți factori, cum ar fi:
- Problemă cu segmenții (uzați)
- Probleme cu supapele (așezate prost sau murdărie care nu le permite să se închidă corect și compresia scapă în exterior
- Problemă cu garnitura chiulasei.

Pentru a efectua orice tip de lucrare de acest gen, este necesar să demontați chiulasa, deoarece astfel mecanicul va ști exact ce trebuie făcut și va căuta soluția corectă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni - Acum 10 ani și 4 luni #49324 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema curățării supapelor fără demontarea chiulasei
Salut tuturor:) !

Dacă sunteți în căutarea a ceva accesibil, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să sunați mecanicul și să cereți un anumit produs de curățare a supapelor auto.

Am fost la mecanicul meu obișnuit și mi-a dat o ofertă de preț de 2.500 €, așa că am decis să contactez alți mecanici și am descoperit că ar putea face asta mult mai ieftin. În final, m-a costat în jur de 500 €, deoarece am fost la un service auto care folosea un produs de curățare a supapelor numit Microflex 13400 de la Tunap .

De aceea, vă recomand să sunați mecanicul și să-l întrebați dacă folosește acest produs. Mai presus de orice, pentru că veți economisi mulți bani .

Iată site-ul web: www.tunap.es/producto/74/microflex-13400..._campaign=carbonilla

Sper că v-a fost de ajutor.

Twitter: @roberto_c80
Ultima ediție: acum 10 ani și 4 luni de .