Căutare MDM

Buletin

Curea de distribuție Eclipse 2.4L 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35068 prin manual-mecanic
Curea de distribuție Eclipse 2.4L 2000 Publicat de manual-mecanica
Salut, oameni buni! Am o întrebare îngrijorătoare. Cureaua de distribuție de la motorul meu Eclipse de 2.4L din 2000 s-a rupt și aș dori părerea voastră dacă există vreo posibilitate de deteriorare a motorului, supapelor etc.
Sper că mă puteți ajuta. Deocamdată, caut deja cureaua de distribuție.
Aștept cu nerăbdare comentariile voastre și vă mulțumesc anticipat oricui își poate face un minut să mă susțină cu opinia sa.
Salutări întregului forum.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35077 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Eclipse 2.4L 2000
Salut Polot.
O curea ruptă poate provoca daune deoarece motorul se învârte ușor din cauza inerției, iar supapele nu funcționează corect. Pentru a verifica, ar trebui să instalați o curea nouă și să măsurați compresia. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35102 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Eclipse 2.4L 2000
Mulțumesc pentru comentariu. Am schimbat banda ieri și, din fericire, nu se pare că au existat probleme până acum... dar apreciez comentariul tău, prietene. Salutări și, din fericire, acum avem site-uri ca acest forum...