Căutare MDM

Buletin

Cavalier 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35055 prin manual-mecanic
Cavalier 97 Publicat de manual-mecanica
Salut întregii comunități de mecanici manuali, solicit informații despre modelul Cavalier automat din '97, cuplul de strângere al chiulasei, deoarece se pare că s-a rupt garnitura, a început să intre apă în carter și prin urmare trebuie să știu ce cuplu are chiulasa pentru a putea schimba garnitura. Vă rog să mă ajutați, vă mulțumesc tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35057 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cavalier 97
Bună ziua, cuplul este: Primul pas pentru șuruburi scurte este de 43 ft-lbs, șuruburi lungi este de 46 ft-lbs, în al doilea pas adăugați 90 de grade la fiecare șurub, ceea ce ar trebui să funcționeze pentru dvs.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35089 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cavalier 97
Salut tovarășe, mulțumesc pentru informații. Aș dori să-mi oferiți mai multe informații despre această mașină pentru că nu știu dacă are întinzătoare, lanțul de distribuție și ordinea de aprindere. Aș aprecia foarte mult. Cu stimă.