Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Kia Sorento

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35037 prin manual-mecanic
Probleme cu Kia Sorento Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor!
Am o problemă cu un Kia Sorento CRDi 2.5L turbo diesel din 2005, care a avut întotdeauna o putere excelentă, însă, în ultimele zile am observat că are mai puțină putere, mai ales la urcare, și scoate mult fum când îl împing. De asemenea, am observat că consumă mai mult combustibil. Am schimbat uleiul, filtrul de aer, filtrul de combustibil și filtrul de ulei. Am curățat și senzorul de debit masic, dar este tot la fel. Aud cum se cuplează turbo, dar nu funcționează corect! Aș aprecia dacă cineva m-ar putea sfătui ce altceva să verific. Mulțumesc și respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35299 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Probleme cu Kia Sorento
Verificați presiunea de compresie a vehiculului. Aceasta se face cu un tester de compresie pentru motoare diesel.
Ar trebui să fie în jur de 29,4 bari.
Un alt motiv pentru fum ar putea fi injectoarele murdare.

Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35383 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult pentru recomandare, Guillermo... O să mă uit la asta și te voi anunța cum merge... Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #35401 prin manual-mecanic
Verificați furtunurile intercoolerului și electrovalva Westgate pentru a vedea dacă funcționează, deoarece acestea ar putea cauza fumul. Verificați și filtrul de aer. Dacă nu, scanați-l pentru a vedea ce spune aparatul. Rețineți că, dacă senzorul este deteriorat sau în afara intervalului, uneori curățarea lui nu va rezolva nimic