Căutare MDM

Buletin

CURĂȚAREA CIRCUITULUI DE RĂCIRE ????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34987 prin manual-mecanic
CURĂȚAREA CIRCUITULUI DE RĂCIRE ???? Publicat de manual-mecanica
BUNĂ!! AS DORI SĂ CURĂȚ CIRCUITUL DE RĂCIRE, RADIATORUL ȘI AȘA MAI DEPARTE DIN VEHICULUL MEU, DAR NU ȘTIU FOARTE BINE CUM SĂ ÎNCEP... VOI GOLI CIRCUITUL PRIN ȘURUBUL PE CARE ÎL AM SUB RADIATOR, DAR DUPĂ, ÎN LOC SĂ TURN LICHIDUL DE RĂCIRE DIRECT, AȘ DORI SĂ CURĂȚ TOTUL ÎN INTERIOR... MI-AR SPUNE CU APĂ DE LA UN FURTUN, DESFĂȘÂND UN FURTUN ȘI FACÂND-L SĂ TREACĂ PRIN TOT CIRCUITUL, DAR NU SUNT SIGUR DACĂ APA E BUNĂ ȘI CUM SĂ PROCEDEZ... SAU DACĂ E BINE SĂ TURN OȚET ȘI AȘA MAI DEPARTE...
DACĂ CINEVA ÎMI POATE DA UN PIC ÎNDRUMĂȚ, AS APRECIA... CU CELE MAI MULTE RESPECTE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34989 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CURĂȚAREA CIRCUITULUI DE RĂCIRE ????
Salut prietene, există un produs care se vinde pentru curățare. Îți recomand să folosești acel produs, deoarece trebuie să reziste puțin timp, circulând apa. Apoi, după câteva zile, îl scoți prin scurgerea de sub calorifer, care are dop, și va fi mai bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35024 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult... o să văd ce fel de lichid este...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35128 prin manual-mecanic
Ceea ce spune Frito e adevărat, dar trebuie să fii atent, uneori leacul e mai rău decât boala.
Mult noroc.