Căutare MDM

Buletin

Defecțiune MAF Nissan Sentra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34974 prin manual-mecanic
Defecțiune MAF Nissan Sentra Publicat de manual-mecanica
Salut, acum am o problemă mare cu Sentra mea automată din 2001, acum 4 luni a început să se defecteze la relanti, voia să se oprească, apoi am încercat să o accelerez și nu mergea înainte la început, parcă inunda sau ducea lipsă de benzină, am dus-o la Autozone și au scanat-o și au găsit o defecțiune la MAF, am cumpărat una recondiționată și s-a reparat singură, după 4 luni a început să se defecteze din nou, acum am dus-o la un mecanic și mi-a spus că e TPS-ul, am cumpărat-o și apoi mi-a spus că e tot MAF-ul. Întrebarea este:
Ce defecțiune poate strica MAF-ul sau dacă MAF-urile recondiționate pe care le vând la Autozone nu funcționează? Trebuie să cumpăr MAF-ul original?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34981 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune MAF Nissan Sentra
Bună ziua, te-aș sfătui să instalezi unul nou și original, cele reconstruite de obicei se strică în scurt timp, salutări. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35030 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune MAF Nissan Sentra
Exact, cumpără unul original.