Căutare MDM

Buletin

curățarea supapelor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34954 prin manual-mecanic
Curățarea supapelor Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș vrea să știu cum se curăță supapele cu apă oxigenată fără a deteriora motorul. Aceasta este din 1995 și trebuie să aibă multă acumulare de carbon. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34978 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Curățarea supapelor
Salut Jesus289.
Înțeleg că vrei să decarbonizezi supapele motorului tău asamblat. Nu sunt familiarizat cu procedura cu peroxid de hidrogen; ca să fiu sincer, nu auzisem de ea. Pentru a face această curățare, va trebui cel puțin să scoți galeria de evacuare, astfel încât să poți decarboniza și să lași materialul să cadă la exterior. De obicei, spăl cu Varsol sau Motorină. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #35129 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Curățarea supapelor
N-am auzit niciodată de această procedură. Presupun că este pentru a evita dezasamblarea chiulasei.
În cazul meu, cea mai bună metodă de a decarboniza supapele este să scoți chiulasa, să scoți supapele și să le cureți. E un proces lent, dar sigur, și ține cont că e cea mai bună metodă.

Mult succes.