Căutare MDM

Buletin

După 2500 de rotații, vehiculul se blochează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34953 prin manual-mecanic
Salutări.
După 2.500 turații, vehiculul pare să se oprească, pierzând putere și consumând dublu de benzină. Vehiculul a fost reglat și a rămas la fel.
Am un Nissan Almera Sport din 2002 și a început să aibă defecțiunea sporadic, iar ulterior (acum) nu a mai dispărut. Mi s-a spus că ar putea fi o supapă din corpul carburatorului. Aș dori niște păreri ca să fiu sigur despre ce este vorba. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34965 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: După 2500 de rotații, vehiculul se blochează
Ca să fii sigur, ar fi necesar să fie verificat de un tehnician. Lipsește un răspuns: dacă se aprinde martorul luminos VERIFICARE MOTOR de pe bord sau panoul de instrumente, dacă da, ar trebui scanat. Din ce spui, mi se pare că acest Nissan este mexican și, de fapt, dacă da, e posibil să fie senzorul de debit de aer, ar trebui să-l cureți. E posibil ca evacuarea să fie înfundată sau cataliticul să fie deteriorat. Sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.