Căutare MDM

Buletin

compresie scăzută

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34924 prin manual-mecanic
Compresie redusă Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Renault Laguna 2.0 benzină din 1995. Mecanicul mi-a spus că îi lipsește compresia și că trebuie demontată chiulasa pentru a vedea dacă este vorba de o supapă sau de un segment de piston. Există vreo modalitate de a verifica dacă sunt segmenții sau supapele fără a demonta chiulasa? O altă întrebare: este adevărat că se poate curăța chiulasa, pistonul și supapele turnând apă oxigenată puțin câte puțin prin admisie, sau poate este altceva. Dacă da, vă rog să explicați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34927 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: compresie scăzută
Într-adevăr, este posibil să se determine dacă scurgerea de compresie se datorează supapelor, segmenților sau garniturilor. Mecanicii au un analizor de scurgeri de compresie (nu un tester de compresie).
Acest analizor poate fi folosit pentru a verifica unde este scurgerea, fie că este vorba de supapa de admisie, supapa de evacuare, segmenții sau garnitura.

Nu știu despre peroxidul de hidrogen, dar am văzut decarbonizatoare care ajută la curățarea carbonului acumulat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34929 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: compresie scăzută
Bună ziua, există o modalitate de a ști dacă sunt supape sau segmenți, trebuie să iei compresia celor 4 cilindri, să le notezi apoi să pui puțin ulei în cilindri cu un ungător (cam 10 cmc + sau -), să rotești motorul cu demarorul cam 5 secunde și să iei din nou compresia dacă nu variază prea mult ar fi supapele cu o problemă (ex: dacă ar marca 150 psi și cu ulei 165), dacă crește mult acestea ar fi segmenții (ex: 150psi și c/a 180 sau mai mult) din cauza apei este adevărat dar trebuie să o faci cu atenție deoarece poți provoca o pană hidraulică, mult succes.