Căutare MDM

Buletin

Vibrații peste 90 km/h - Suzuki Grand Vitara 2005 3p

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #34862 prin manual-mecanic
Salut tuturor,
am vrut să încep acest subiect pentru a vedea dacă mă puteți ajuta să rezolv o problemă cu vibrațiile volanului. Când conduc pe autostradă cu viteze peste 90 km/h, volanul începe să vibreze. Anvelopele sunt noi, umflate corect la 30 psi și echilibrate. Alinierea și amortizoarele sunt în regulă și nu se aude zgomot de la drum (sunetul tipic de bâzâit). Bănuiesc că ar putea fi sistemul de direcție, dar habar n-am.
Chiar nu știu ce ar putea fi. Cel puțin am exclus ceea ce pare a fi cea mai evidentă cauză.

Vă sper o săptămână frumoasă

cu cele mai bune
urări, Pato.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #34865 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Vibrații peste 90 km/h - Suzuki Grand Vitara 2005, 3 uși
Hei prietene, pare o problemă tipică de echilibrare a roților, dar dacă ai echilibrat-o deja, verifică încă o dată capetele bielelor de direcție și pinionul și cremaliera. Spune-ne cum merge. Noroc!. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #34867 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Vibrații peste 90 km/h - Suzuki Grand Vitara 2005, 3 uși
Bine, mulțumesc. Dacă o fac, va trebui să o duc la un mecanic specializat, dar ca să înțeleg ce trebuie făcut și piesele pe care le-ai menționat, ai putea să-mi explici?:fluier:
Poate dacă nu este prea complicat și nu necesită unelte speciale, aș putea să o fac singur?
Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #34870 prin manual-mecanic
Salutări; dacă roțile sunt echilibrate corect și direcția este aliniată corect, ar putea fi o problemă cu capetele barelor de direcție. Dacă acest lucru se întâmplă în față, puteți verifica ridicând partea din față a vehiculului, lăsând roțile suspendate și mișcându-le manual pe verticală și orizontală pentru a vedea dacă există joc liber. În acest fel, puteți determina dacă este o problemă cu capetele barelor de direcție sau cu rulmenții roților. În schimb, dacă vibrația este în spate, ar putea fi un tambur de frână îndoit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #34873 prin manual-mecanic
Vibrația apare în volan la 90 km/h și crește la viteze mai mari; nu dispare.