Căutare MDM

Buletin

Vibrații peste 90 km/h - Suzuki Grand Vitara 2005 3p

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34862 prin manual-mecanic
Salut tuturor,
am vrut să încep acest subiect să văd dacă mă puteți ajuta să rezolv o problemă cu vibrațiile volanului. Când conduc pe autostradă cu peste 90 km/h, volanul începe să vibreze. Anvelopele sunt noi, cu presiune uniformă la 30 psi și echilibrate, vehiculul este aliniat și amortizoarele sunt în regulă, nu se aude zgomot de rulare (bâzâit tipic). Bănuiesc că ar putea fi sistemul de direcție..?? dar habar n-am..
adevărul este că nu știu ce ar putea fi.. cel puțin am exclus deja cea mai evidentă variantă, în opinia mea..

sper să aveți o săptămână excelentă
, cu cele mai bune urări.
Cu sinceritate,
Pato.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34865 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Vibrații peste 90 km/h - Suzuki Grand Vitara 2005 3p
Salut prietene, pare a fi o problemă tipică de echilibrare a roților, dar dacă ai echilibrat-o deja, verifică cu atenție capetele de direcție și cremaliera. Spune-ne cum a fost. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34867 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Vibrații peste 90 km/h - Suzuki Grand Vitara 2005 3p
Bine, mulțumesc. Dacă trebuie să o fac, va trebui să o duc la un mecanic specializat, dar ca să înțeleg ce trebuie făcut și piesele pe care le-ai menționat, ai putea să-mi explici?:fluier:
Poate dacă nu este atât de complicat și nu necesită unelte speciale, aș putea să o fac eu?
Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34870 prin manual-mecanic
Salutări; dacă roțile sunt echilibrate corect și direcția este aliniată corect, ar putea fi o problemă cu capetele articulațiilor de direcție. Dacă problema este în față, puteți verifica ridicând vehiculul cu cricul cu roțile din față suspendate și, mișcându-le vertical și orizontal, verificând dacă există joc liber. În acest fel, puteți determina dacă este o problemă cu capetele articulațiilor de direcție sau cu rolele de lagăr. Pe de altă parte, dacă este o vibrație în spate, ar putea fi o defecțiune a tamburului de frână.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34873 prin manual-mecanic
Vibrația apare în volan la 90 km/h și crește la viteze mai mari, dar nu dispare.