Căutare MDM

Buletin

Fără curent pe pante

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34836 prin manual-mecanic
Fără curent pe pante Publicat de manual-mecanica
Salut! Să vă spun... Am cumpărat un Peugeot 404 din 1968. Caroseria este în stare foarte bună și mașina merge foarte bine pe suprafețe plane. Problema este că atunci când urc pe rampa de la garaj are multe probleme, nu are curent, scoate mult fum alb și se simte un miros puternic de cauciuc ars! Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător, deoarece am plătit mult pentru el și mecanicul meu nu poate apăsa cheia corectă! Și nu pot continua să cheltuiesc bani... Mulțumesc foarte mult! Salutări tuturor și mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34866 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fără curent pe pante
Salut prietene, e probabil ca ambreiajul să patineze. Fă următoarele: bagă treapta a patra și frânează mașina eliberând ambreiajul și accelerând în același timp, ca și cum ai demara. Dacă ambreiajul este bun, motorul se va opri, iar dacă este defect, va continua să funcționeze și să patineze. Spune-ne cum merge. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.