Căutare MDM

Buletin

Cum se stinge martorul luminos de schimb de ulei pe bordul unui Caliber

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34753 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se stinge martorul luminos de schimb de ulei la un Caliber
Puneți contactul cu motorul oprit. Apăsați pedala de accelerație de trei ori, apoi opriți contactul. Aceasta ar trebui să reseteze indicatorul de ulei. Nu trântiți pedala de accelerație de trei ori foarte repede. Numărați: unu, doi, trei.

Sursă(e):

Certified Chrysler, Jeep și Dodge Tech
ASE și MI Master Certified

Puneți contactul cu motorul oprit. Apăsați pedala de accelerație de trei ori, apoi opriți contactul. Aceasta ar trebui să reseteze indicatorul de ulei. Nu trântiți pedala de accelerație de trei ori foarte repede. Numărați: unu, doi, trei.

Sursă(e):

Certified Chrysler, Jeep și Dodge Tech
ASE și MI Master Certified

Mult succes

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34794 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se stinge martorul luminos de schimb de ulei la un Caliber
Felix, bună dimineața. Dacă este corect, aș dori să îl pui în secțiunea de probleme mecanice cunoscute, astfel încât să fie disponibil și altor utilizatori. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34802 prin manual-mecanic
Mulțumesc, mă voi întoarce mâine și voi pune în practică. Cu cele mai bune urări.