Căutare MDM

Buletin

Problemă cu realimentarea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34698 prin manual-mecanic
Problemă la încărcarea combustibilului Publicat de manual-mecanica
Bună seara.
Am un Hyundai Accent din 2002. De aproximativ o lună am următoarea problemă: De fiecare dată când mă duc să pun benzină în mașină, se activează un comutator pentru rezervorul plin. Se activează constant, așa că nu pot elibera duza de alimentare și trebuie să o activez iar și iar când mecanismul se declanșează. Este destul de incomod pentru că durează mult timp.
Vă mulțumesc că m-ați ajutat să-mi dau seama ce este și ce reparație pot face.
Cu stimă.:râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34699 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă la realimentare
Înțeleg că e o problemă de design la Hyundai-ul din 2002, unde conducta de combustibil către rezervor e foarte subțire și reține aerul, ceea ce face ca duza pompei de combustibil să acționeze constant și ocazional să verse combustibil. Cred că la asta te referi... :P

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34700 prin manual-mecanic
Pistoalele cu benzină au un sistem de închidere atunci când rezervorul este umplut. Trebuie să verificați dacă există o obstrucție la intrarea în rezervor. De asemenea, rezervoarele sunt umplute cu benzină și există o supapă care o eliberează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34711 prin manual-mecanic
Da, asta voiam să spun... Mulțumesc enorm. Dar e ciudat, nu se mai întâmpla înainte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34712 prin manual-mecanic
Da, am citit undeva despre recipientul ăla, deci ar putea fi și ăla. Mulțumesc foarte mult!